info@mekan.com

Bodrum’un Popüler Restoranları

21 Temmuz 2015
Bodrum’un Popüler Restoranları
Havası bile iştahınızı açmaya yeterken; eğlenceleri, alışverişi, deniz-kum-güneş keyfi derken insan epey bir acıkır Bodrum’da. Karnımız zil çalmaya başlayınca da doğal olarak atarız kendimizi Bodrum'un restoranlarına.

Tam bu noktada Bodrum'un her restoranı iyi midir bilemesek de Ege ve Akdeniz mutfağından lezzetleri en lezziz hali ile sunan Bodrum'un popüler restoranlarını biliyoruz diyor ve sizleri onlarla baş başa bırakıyoruz! :)

Bağarası Restaurant

Birbirinden güzel çeşit çeşit mezeleri, kızarmış dondurmaları, ciğerleri ve sakız dalında çöp şişleri gibi sıradanlıktan uzak enfes lezzetler sunan Bağarası Restaurant, yaz - kış kapılarını misafirlerine açıyor.

bodrum Bağarası Restaurant
Fotoğraf Kaynak: http://www.heryerhersey.co/

Denizhan Et Lokantası

Bodrum’un bir klasik haline gelmiş leziz Türk yemeklerini sunan bir lokanta burası. Sebzeli yemeklerinde kendi bahçelerinde yetiştirdikleri sebzeleri kullanan Denizhan Et Lokantası, fine dining restoran arayanlar için oldukça ideal. 

bodrum Denizhan Et Lokantası
Fotoğraf Kaynak: http://www.tripadvisor.com.tr/

Gemibaşı Restaurant

Deniz ürünleri konusunda geniş bir menü yelpazesine sahip Gemibaşı Restaurant, hoş müzikleri eşliğinde misafirlerini ağırlıyor. Bodrum’un marina ve yat manzarası karşısında teras katına çıkıp, bir yandan mis gibi havayı içinize çekerken bir yandan da şarap veya rakı eşliğinde deniz mahsüllü ürünlerinden tadabilirsiniz. 

bodrum Gemibaşı Restaurant
Fotoğraf Kaynak: https://tr.foursquare.com

Sünger Pizza

Bol malzemeli pizzaları ve tadı damağınızda kalacak et yemekleri ile gönülleri fethetmiş Sünger Pizza, Bodrum’a gelenlerin uğrak mekanı olduğu için sıra bekleme konusunda biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz. 

bodrum Sünger Pizza
Fotoğraf Kaynak: Bodrum Sünger Pizza Facebook sayfası

Mufla

Yalıkavak Marina'nın az ötesinde yer alan Mufla, İstanbul Culinary Institute eğitmeni Devran Karaalp’ın şefliğinde enfes yemeklerini konuklarına sunuyor. Denizin kokusunu içinize çekerek lezzetli yemeklerinden yediğinizde bir daha gelmek için can atacaksınız. 

bodrum mufla restoran
Fotoğraf Kaynak: Mufla Bodrum Facebook sayfası

Kocadon Restaurant

Yeşillikler, süs havuzu ve ışıklandırmaları ile sizleri büyüleyecek Kocadon Restaurant, lezzetleri konusunda da ödün vermiyor. Ege denizinin enfes deniz mahsüllerinden, leziz mücverden, enginardan ve daha nice lezzetlerden tadabileceğiniz gibi yemeğin üzerine güzel bir tatlı keyfi de yapabilirsiniz.

bodrum Kocadon Restaurant
Fotoğraf Kaynak: http://www.yachtingandconcierge.com/

Kafedaki

Bodrum’un eşsiz kuşbakışı manzarasını ayaklarınızın altına seren Kafedaki, canlı müzik eşliğinde Akdeniz’in birbirinden güzel lezzetlerinden tatma imkanı veriyor. Ayrıca restoran olmasının yanında cafe özelliği de gösteriyor. 

bodrum kafedaki restoran
Fotoğraf Kaynak: http://www.tripadvisor.com/

Grevillea

Limon ve mandalina ağaçları ile süslü havuz başında yer alan Grevillea, ünlü sanatçı Zeynep Casalini ve eşi tarafından Bitez’de açtığı nezih bir mekan. 70 kişilik kapasitesi olup menülerinde vejetaryenler de düşünülmüş.

bodrum Grevillea
Fotoğraf Kaynak: http://www.bodrumguncelhaber.com/

Limon Cafe

Güneşin batışının en güzel resmini sizlere sunan Limon Cafe, özellikle Limon böreği ile meşhur. O yüzden ağaçlarla çevrelenmiş böyle güzel bir mekanda, dillere destan Limon böreğinden mutlaka tadın deriz!

bodrum limon cafe
Fotoğraf Kaynak: http://ipekinkelebekleri.blogspot.com.tr/

Memedof Restaurant

Mavi ile beyazın oluşturduğu senfoninin en güzel örneğini bulacağınız Memedof Restaurant; oldukça geniş bir yemek menüsüne sahip. Dülger kavurma, kabak dolması, palamut füme, ahtapot kızartma, kalamar tava ve mezeler lezzetlerinden sadece bazıları. 

bodrum Memedof Restaurant
Fotoğraf Kaynak: http://www.bodrumgezirehberi.com/

Kısmet Lokantası

Akdeniz mutfağının her biri ayrı güzel lezzetli yemekleri ile karşımıza çıkan Kısmet Lokantası, Bodrum’un yemek konusunda dillerde dolanan mekanı. Ünlülerin de akın ettiği lokantanın özellikle ev yapımı zeytinyağlıları pek bi’ meşhur.

bodrum Kısmet Lokantası
Fotoğraf Kaynak: http://www.foodspotting.com/

Pioppo Gelato

Evet, burası yemek yiyebileceğiniz bir adres değil. Ancak yemeğin üzerine tatlı yemek isteyenlerimiz ya da biraz ferahlamak isteyenlerimiz için çok doğru bir yer! Bodrum Yalıkavak Palmarina’da yer alan Pioppo Gelato’da; doğal malzemelerden yapılmış rengarenk dondurmaları, bol malzemeli waffleları ve birbirinden leziz frozen yoğurtları karşısında hangisinden yiyeceğinizi şaşıracaksınız!

bodrum Pioppo Gelato
Fotoğraf Kaynak: http://www.guncelgida.com/
Yorum Yap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAZILAR

Kanyon AVM'de Nisan ayında açılan ve sinemanın üst katında bulunan Suvla, uzun zamandır adını sık sık duyduğum ve görüp yemeklerini denemek için fırsat aradığım bir mekandı. ''Şefler Ve İmza Yemekleri'' bölümümüzde, bu yıl bitmeden…
Geçtiğimiz aylarda, ilk defa sokak lezzetleri Michelin yıldızına layık görüldü! Michelin yıldızı, bir şefin alabileceği en büyük ayrıcalıklardan biridir. Öyle ki bu yıldız uğruna kendini paralayanlar, takıntı haline getirenler ve hatta alamadığında intihar ede…
Alıştığımız geleneksel meyhanelerden sıkılıp yeni arayışlara girdiğimiz şu sıralar canımız işletmeciler işe koyuldu ve yeni nesil meyhane konseptini hayata geçirdiler. Dekorasyonu, menüdeki enfes ve modernize edilmiş lezzetleri ve olmazsa olmaz müzikleriyle baştan aşağı yenilenmiş b…
Türk Mutfağı'nın baş tacı yemeği olan kebabın belki de en sevdiğimiz hali olan İskender'in hikayesini hiç merak ettiniz mi? Peki Bursa'da başlayıp önce Türkiye'de, daha sonra da dünyanın pek çok yerinde lezzetiyle kendisine yer bulan Döner'i…
​Sevdikleriyle birlikte uzun uzadıya ve keyfini çıkara çıkara yapılan bir brunch'ı kim istemez ki? Tüm ailenin buluştuğu o güzel masalarda pazar gününün en güzel etkinliği gerçekleşir. Bu pazar brunch rotanızı bu listeden belirleyin! Backyard…
Güzeller güzeli Moda, baharın gelişiyle renkten renge bürünürken, en keyifli kahvaltılara da ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Moda’nın sakin sokaklarında açılmış ve kısa sürede oldukça beğenilmiş en iyi kahvaltı mekanlarını tanımaya hazır mısınız? …
İstanbul'da şu soğuk günlerde rahatça nefes alabileceğimiz tek rotamız Boğaz. Boğaz manzarasına karşı keyif dolu vakitler geçirebileceğiniz oldukça uygun fiyatlı, cep yakmayan mekanları sizler için derledik. Saat Kule Cafe Boğaz manzarası ve Dolmabahç…
Karaköy’den tanıdığımız Dem, yepyeni şubesini Moda’da açtı! Çay tutkunlarının vazgeçilmez adresi olan Dem, Anadolu Yakası’na ferah bir nefes getirdi. Renkli dekoru, geniş çay menüsü ve taptaze atıştırmalıklarıyla eşsiz bir deneyim vaat edi…
Dansı, sanatı, açık hava müzesi niteliğindeki şehirleri ve tabi ki Gaudi’nin efsane eserleriyle sık sık andığımız İspanya, son dönemlerde mutfağıyla da kendini göstermeye başladı. Aslında köklü bir mutfak kültürü olan İspanyolların yemekleri dendi…
Ramazan’da oruçlu haldeyken hafta içi işle güçle bir şekilde zaman hızla geçiyor. Fakat hafta sonları, uzun yaz günlerinin de rehavetiyle bir türlü akşam olmak bilmiyor. Boş olan mide kan şekerini düşürdüğü için enerjim…
İLGİLİ MEKANLAR
#
Mobil ile Her Yer Elinin Altında!
Yoldayken acıktığında ya da yeni mekanlar görmek istediğinde mekan.com uygulamasını kullanarak sana en yakın mekanları keşfet!
#
Restoran Paneli İşletmenizi internete taşıyın,
milyonlarca kişiye ulaşın!
HEMEN KAYIT OLUN